Booking/kontakt:

Tel.: 2234 9028

laura_biografi

Foto: Peter Holm

 

Laura Flensted-Jensen (f. 1973) debuterede fra solistklassen på Det Jyske Musikkonservatorium i 2005. Hun er uddannet ved docent Ulla Wang og docent Frode Stengaard, og hun er desuden elev af tidligere professor Peer Birch. Sideløbende har hun deltaget i adskillige mesterkurser hos bl.a. Roger Vignoles, Judith Beckmann, Rudolf Jansen, Helmuth Deutsch, Andreas Schmidt og Lars Ulrik Mortensen. 

Om debuten fra solistklassen skrev pressen bl.a.:
"Soprantalent på vej. Man er ikke i tvivl. Laura Flensted-Jensen (...) har en fremtid på scenen. Det understregede hun i et bredt debutprogram på fem sprog, der fastslog hendes evne til at samle sit sanglige og kropslige udtryk og sende det ud i rummet. Det klæder hende simpelthen at stå på en scene og synge." (Politikken)
Hun har haft solistopgaver med bl.a. Randers Kammerorkester, Aarhus Bach-Selskab, Aarhus Symfoniorkester og Ålborg Symfoniorkester og bliver desuden hyppigt brugt som solist i værker med kor, f.eks. Mozarts Requiem, Brahms' Requiem, Händels Messias, Fynsk Forår af Carl Nielsen, m.fl.. Hun assisterer desuden i Den Jyske Operas kor og var i efteråret 2004 understudy i rollen som Nannetta i Falstaff af Verdi på DJO. Hun laver jævnligt koncerter blandt andre guitarist Frederik Munk Larsen og pianist Maren Marie Tange. 

 
Laura Flensted-Jensen har optrådt som solist i Sverige, Holland, Tyskland og England